План навчання

ВИбіріть разом з логопедом план навчання

Заняття 20 хвилин - 250 грн

  1. Перевірка виконання домашнього завдання.
  2. Проведення занняття.
  3. Консультація батьків з питання пройденого матеріалу та організації виконнання домашнього завдання .
  4. Надання домашнього завдання

Заняття 30 хвилин - 350 грн

  1. Перевірка виконання домашнього завдання.
  2. Проведення занняття.
  3. Проведення логопедичного массіжу.
  4. Консультація батьків з питання пройденого матеріалу та організації виконнання домашнього завдання .
  5. Надання домашнього завдання

найбілш часті питання

У дидактиці на основі тeopiї пізнання й сучасних досяг­нень психологічної та педагогічної наук розроблена й ак­тивно використовується низка концепцій навчання, опану­вання знань, навичок та вмінь. Деякі автори, наприклад В. Оконь i І. П. Пiдласий, визначають цi концепції: як дидактичні системи, під якими розуміється комплекс внутрішньо узгоджених тверджень, що базуються на єднocmi цiлей, змiсту i дидактичних принципiв, кompi стосуються способiв i організації роботи вчителя та учнiв. «Дидактичні системи характеризуються внутрiшньою цiлicнiстю структур, створе­них єднicтю цiлей, органiзацiйних принципiв, змicту, форм i методiв навчання» .

Розглядаючи минулий розвиток науки у галузі лікування рухових дисфункцій, виникнення яких пов’язане з ЦНС (центральною нервовою системою), виявляється, що спочатку переважав підхід, що брав до уваги лише непрямий ефект із застосування методів реабілітації, які випливали з анатомічного стану та ортопедичних знань. Тепер ідуть пошуки відповіді, яким чином дисфункції, які стосуються сенсорної сфери спричиняють рухові порушення. Термін “сенсорна інтеграція” вперше було вжито сером Ч.Шеррінгтоном у 1902 році. Але наприкінці 60-х рр. нового, ширшого значення цьому термінові надала др. Джейн Айрес, із якою пов’язан справжній вибух відомостей щодо поняття “Сенсорна інтеграція”.

 

Раннє втручання – це суспільні програми, які забезпечують надання допомоги немовлятам і дітям віком від народження до 3-х років, у яких виявлена неповносправність або, які мають ризик затримки розвитку внаслідок дії біологічних чинників або факторів зовнішнього середовища.

Необхідність раннього втручання обумовлена пластичністю та здатністю до адаптації мозку в перші роки життя дитини. Успішність реабілітаційного процесу у дітей з проблемами розвитку залежить від наявності досконалої системи ранньої діагностики та правильної організації лікувального процесу.

Вальдорфська педагогіка є однією з різновидів втілення ідей “вільного виховання” і “гуманістичної педагогіки”. Вона може бути схарактеризована як система самопізнання і саморозвитку індивідуальності за умови партнерства з учителем, у двоєдності чуттєвого і надчуттєвого досвіду духу, душі і тіла.

Кондуктивна педагогіка – система інтенсивної реабілітації осіб з порушенням моторики, яка охоплює всі аспекти розвитку: фізичний, комунікативний, мовний, емоційний, освітній, побутовий.

Що кажуть батьки моїх вихованців

"Дуже вдачні Олені Олександрівні за терпіння та допомогу"
Ірина Василівна
домогосподарка
"За ті півроку які ми відвідуємо уроки Олени Олекснадрівни ми бачимо дійсно реальниц прогрес у розвинені навичок мовлення моєї дитини"
Ганна ОЛЕКСАНДРІВНА
менеджер фінансової компанії
"Олена Олександрівна навчила мого сина чітко вимовляти всі звуки"
Василій Петрович
водій
"на початку було тяжело вчитися, але після кілької занять Олена Олександрівна навчила з моментами як самоствійно доглядати за собою "
ольга мАТВІЇВНА
бухгалтер
Закрити меню

Sergii